Tule meille töihin

Oletko kiinnostunut kehittymään huipputekijäksi?

Onko Microsoft SQL Server sinulle tuttu? Hallitsetko joitain seuraavista ohjelmointikielistä tai ympäristöistä: Windows serverit, Linux, C#, PHP/Laravel, React.js, Python, SOAP-rajapinnat?

Etsimme nyt joukkoomme junioritason osaajia, jotka haluavat kehittyä huipputekijöiksi sekä tulla osaksi innostunutta tiimiämme. Osaamisesi ei tarvitse olla täydellistä, kunhan omaat aitoa innostusta ja motivaatioita uusien asioiden oppimiseen. Työajoista voimme sopia joustavasti esim. opintosi huomioiden.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia tehtäviä ohjelmoinnin ja käyttöliittymien kehittämisen parissa. Pääset mukaan erilaisiin projekteihin ammattilaistemme ohjauksessa ja voit mahdollisesti tehdä myös opinnäytetyösi meille.

Olemme nuorekas porukka ja meillä on kova kasvuvauhti. Panostamme erinomaiseen asiakaspalveluun, korkeaan laatuun ja käyttökokemukseen teknologioiden ja taitavien osaajien avulla. Tarjoamme sinulle hyvät puitteet työn tekemiselle ja mukavat työkaverit.

Tule kasvamaan ja kehittymään tiimiimme. Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla, jossa kerrot itsestäsi, osaamisestasi sekä tavoitteistasi osoitteeseen: heli.from@taikagroup.fi.