Nykyaikaiset toiminnanohjausratkaisut yrityksellesi

Visma Business

Yrityksesi toimintoihin mukautuva hybridi-ohjelmisto

Visma Business on joustava hybridiratkaisu, jossa joko osa tai kaikki toiminnallisuudet toimivat täysin pilvessä paikasta riippumatta selaimen tai mobiiliratkaisujen kautta. Asiakaslähtöinen Visma Business voidaan muokata ja sovittaa yrityskohtaisesti yrityksen prosesseihin ja erityisvaatimuksiin.

Visma Business -ohjelmistossa yhdistyvät helposti omaksuttava ja käyttäjäystävällinen ulkoasu, monipuoliset haku- ja lajittelutoiminnot sekä helppokäyttöisyys.

Helppokäyttöisen käyttöliittymän, käyttäjäkohtaisten näkymien ja yhden klikkauksen periaatteen ansiosta Visma Business on helppo jalkauttaa organisaatioon.

Jatkuva asiakaspalautteeseen perustuva tuotekehitys ja mittavat resurssit takaavat korkealaatuisen ja luotettavan tuotteen.

Tuhannet tyytyväiset pk-asiakkaat Pohjoismaissa ovat jo valinneet Visma Business-järjestelmän, valitse sinäkin!

Johda tiedolla - maksimoi tuotot

Raportointi kattaa niin ajastetut jatkuvat raportit kuin myös erilaiset ad hoc –raportit. Voit selata ja tehdä hakuja raportointi-näkymistä suoraan käyttöliittymästä käsin.

Integroitavuus

Visma Business on rajapinnan avulla integroitavissa muihin yrityksesi tärkeisiin järjestelmiin. Tarvittaessa toiminnanohjausjärjestelmän tietokantaan voidaan myös lisätä kenttiä.

Valmiudet kasvuun

Voit valita omaan tarpeeseesi sopivat sovellukset ja lisätä niitä tarpeen mukaan toiminnan kasvaessa. Kustannukset pysyvät edullisina, mutta sinulla on aina parhaat valmiudet ja työkalut kasvuun.

Pilvipalvelut tuovat helppoutta

Visma Business on hybridi eli osa tai kaikki toiminnoista on tarjolla pilvipalveluna. Voit hoitaa vaikkapa matkalaskusi mobiilisti suoraan kentältä. Hyvässä hybridissä tietoja ylläpidetään yhdessä paikassa ja kertakirjautuminen toimii sujuvasti ohjelmistojen välillä.

Yrityksesi prosesseihin mukautuva

Ohjelmiston näkymät ovat muokattavissa yrityksenne toiminnan mukaisiksi ilman koodaamista. Voit tarjota kullekin yrityksesi asiantuntijalle oman vastuualueensa mukaisen näkymän, jonka avulla kontrolloida yrityksen prosesseja.

Laajat toiminnallisuudet helposti omaksuttavassa muodossa

Visma Business -ohjelmistossa yhdistyvät helposti omaksuttava ja käyttäjäystävällinen ulkoasu, monipuoliset haku- ja lajittelutoiminnot sekä helppokäyttöisyys. Helppokäyttöisen käyttöliittymän, käyttäjäkohtaisten näkymien ja yhden klikkauksen periaatteen ansiosta Visma Business on helppo jalkauttaa organisaatioon.

Tutustu Visma Businessin toiminnallisuusvalikoimaan alta.

Pilviratkaisut
Tuntikirjaus ja työkirjaus
Matkalaskut
Laskujen hyväksyntä
Asiakkaiden kontaktitiedot
Palkanlaskenta
Pankkiyhteys
Veroraportointi
Sähköinen laskutus
Paikallisesti / sovelluspalveluun asennetut
Taloushallinto
Logistiikka
Ostolaskujen kierrätys
Raportointi
Kassajärjestelmä

Joustavuus Visma Businessin valttikortti

Tuhannet yritykset ympäri Eurooppaa käyttävät Visma Business -ohjelmistoa. Ohjelmiston räätälöitävyys, joustavuus ja helppokäyttöisyys nousevat asiakkaiden mielissä Visma Businessin etuihin.

Pyydä tarjous Visma Businessista tai kysy asiantuntijoiltamme lisää ohjelmasta tai palveluistamme tai jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

hallinto@vbps.fi
+358 20 735 4980

Muut ohjelmistoratkaisut

Visma Net

Visma.net ERP on pilveen kehitetty moderni toiminnanohjausohjelmisto, jonka päämoduulit ovat taloushallinto ja logistiikka. Voit valita, mitä toimintoja tarvitset tässä hetkessä ja laajentaa ohjelmistoa myöhemmin.

 • Aito pilvipalvelu
 • Yrityksen avainluvut reaaliaikaisesti saatavilla
 • Nykyaikaiset integraatiot toimialaratkaisuihin
 • Edistyksellinen ja automatisoitu materiaali- ja taloushallinto
 • Visman lippulaivatuote pitkälle tulevaisuuteen
Visma Payroll

Visma Payrollista löydät kaiken olennaisen, mitä tarvitset palkanlaskennassa. Suosittelemme sitä osana Visma.netiä tai erillisratkaisua hakeville yrityksille. Visma Payroll tukee 1.1.2019 voimaan astunutta Tulorekisteriä.

 • Helppokäyttöinen ja moderni palkkaohjelmisto
 • Selainpohjainen ja reaaliaikainen
Visma Nova

Jos helppous on sinulle avainsana ohjelmiston valinnassa, olet saapunut oikeaan paikkaan. Visma Nova on toiminnanohjauksen avaimet käteen -ratkaisu. Voit ottaa käyttöösi kokonaisratkaisun tai valita omaan tarpeeseesi sopivat sovellukset ja lisätä niitä tarpeen mukaan toiminnan kasvaessa. Jo tuhannet suomalaiset yritykset ovat valinneet toiminnanohjausjärjestelmäkseen Visma Novan – ohjelmisto kasvaa yrityksesi kasvun mukana.

 • Tuhansien suomalaisten yritysten käytössä: ”helppokäyttöinen, varma, looginen ja monipuolinen”
 • Talous- ja materiaalihallinto, HR, tuotannon- ja työnohjaus
 • Tehokkaat vakioprosessit (ROI)
 • Avaimet käteen -käyttöönotto
 • Paljon kiitelty asiakastuki
Visma Document Center

Visma Document Center on ostolaskujen käsittelyohjelmisto, jonka avulla voi vastaanottaa ja käsitellä ostolaskut automaattisesti verkkolaskuina sekä kierrättää laskut paperittomasti selaimella tai älypuhelimella.

Myös arkistointi tapahtuu sähköisesti, jolloin tarvittaessa laskut löytyvät helposti

 • Kiinteä osa Visman talouden- ja toiminnanohjauksne järjestelmiä – ei erillisiä perusrekistereitä
 • Laskun tietojen automaattinen tietojen poiminta
 • Helppo ja vaivaton verkkolaskujen vastaanotto
 • Laskujen hyväksyminen web-selaimella Visman pilvipalvelussa ajasta ja paikasta riippumatta, luotettavasti ja turvallisesti
 • Vaivaton sähköinen arkistointi

Asiakkaidemme kokemuksia

Pro-Väri Oy
”Valitsimme Visma Business toiminnanohjausjärjestelmän sen monipuolisuuden takia. Järjestelmä yhdistää perinteisen ja pilvipalvelun ja tarjoaa meille mahdollisuuden toimia ajasta ja paikasta riippumatta. Tämä vähentää tarvetta luoda erillisiä dokumentteja, kun tiedot saa suoraan järjestelmästä, milloin ja missä vain. Meille tärkeää oli myös prosessien helppo hallinta ja tehokkuus erp:n käyttöönoton jälkeen. Tässä säästyi merkittävästi aikaa.

Raportointi, kirjanpito sekä dokumenttien kierrätys ovat meille keskeisiä järjestelmän toiminnallisuuksia ja Visma Business tarjoaa erinomaiset työkalut näihin. Arvostamme myös sitä, että järjestelmän takana oleva kansainvälinen Visma kehittää ja vie ratkaisua suunnitelmallisesti eteenpäin ja tarjoaa selkeää arvoa yhdistämällä toimintaa tukevia palveluja / ohjelmistoja.

VBPS:n asiantuntijat tarjoavat syvää asiantuntemusta ja kokemusta Visma Business järjestelmän käyttöönotossa, kehittämisessä ja ylläpidossa. Etenkin odottamattomien ongelmien ratkaisu tuntuu heille olevan helppo ja arkipäiväinen asia.”

Anssi Litsilä, toimitusjohtaja, Pro-Väri Oy
Ilmapallokeskus Balloon Center Oy
"Hyvä, että Visma Business osaaminen on nyt keskitetty yhdelle toimijalle. VBPS:n asiakaspalveluhenkisyys ja asiantuntijuus, sekä aito halu ajatella win-win -mallilla asiakkaan kannalta, on hienoa."

Petri Nieminen, toimitusjohtaja, Ilmapallokeskus Balloon Center Oy