Tarjoamme tehokkaat ja käyttäjäystävälliset ratkaisut monimutkaisiin tietojärjestelmähaasteisiin, IT-konsultointia vaativiin projekteihisi sekä yrityksenne tarpeisiin mitoitetut ylläpitopalvelut.

Konsultointi

Asiantuntijamme auttavat sinua suunnittelemaan ja rakentamaan liiketoimintaasi ja digitaalisia palveluita tukevia palvelukeskeisiä integraatioratkaisuja. Autamme sinua ERP-integraatioissa kaikissa vaiheissa ensimmäisistä kartoituksista ja tiekartoista arkkitehtuurien suunnitteluun, integraatioiden toteutukseen ja integraatiopalvelukeskuksen operointiin sekä tukeen ja ylläpitoon saakka.

Ylläpitopalvelut

Tarjoamme yrityksenne tarpeisiin mitoitettuja ylläpitoratkaisuja, joilla voit varmistaa, että ratkaisut ovat aina ajan tasalla ja toimivat tehokkaasti kaikissa tilanteissa.

Ylläpitopalveluihimme sisältyvät add-on komponenttien ylläpito- ja jatkokehitys-, hosting sekä huolenpitopalvelut. Huolehdimme järjestelmiesi haasteista ja nopeaa reagointia vaativista tilanteista, jotta voit itse keskittyä liiketoimintaasi.

Asiakkaidemme kokemuksia

Pro-Väri Oy
”Valitsimme Visma Business toiminnanohjausjärjestelmän sen monipuolisuuden takia. Järjestelmä yhdistää perinteisen ja pilvipalvelun ja tarjoaa meille mahdollisuuden toimia ajasta ja paikasta riippumatta. Tämä vähentää tarvetta luoda erillisiä dokumentteja, kun tiedot saa suoraan järjestelmästä, milloin ja missä vain. Meille tärkeää oli myös prosessien helppo hallinta ja tehokkuus erp:n käyttöönoton jälkeen. Tässä säästyi merkittävästi aikaa.

Raportointi, kirjanpito sekä dokumenttien kierrätys ovat meille keskeisiä järjestelmän toiminnallisuuksia ja Visma Business tarjoaa erinomaiset työkalut näihin. Arvostamme myös sitä, että järjestelmän takana oleva kansainvälinen Visma kehittää ja vie ratkaisua suunnitelmallisesti eteenpäin ja tarjoaa selkeää arvoa yhdistämällä toimintaa tukevia palveluja / ohjelmistoja.

VBPS:n asiantuntijat tarjoavat syvää asiantuntemusta ja kokemusta Visma Business järjestelmän käyttöönotossa, kehittämisessä ja ylläpidossa. Etenkin odottamattomien ongelmien ratkaisu tuntuu heille olevan helppo ja arkipäiväinen asia.”

Anssi Litsilä, toimitusjohtaja, Pro-Väri Oy
Ilmapallokeskus Balloon Center Oy
"Hyvä, että Visma Business osaaminen on nyt keskitetty yhdelle toimijalle. VBPS:n asiakaspalveluhenkisyys ja asiantuntijuus, sekä aito halu ajatella win-win -mallilla asiakkaan kannalta, on hienoa."

Petri Nieminen, toimitusjohtaja, Ilmapallokeskus Balloon Center Oy