VB Professional Services Oy

Visman virallinen partneri

 

Olemme kansainvälisen ohjelmistotalo Visman virallinen partneri sekä ainut palvelutalo Suomessa, josta saat kaiken, mitä tarvitset Visma Business ERP- järjestelmään, sekä sitä täydentäviin Visman ohjelmiin liittyen. Tarjoamme joustavasti ja ammattitaidolla tuen, koulutuksen ja konsultoinnin sekä ERP-järjestelmän eri sovellusten AddOnien ylläpidon.

Palvelemme asiakkaitamme koko Suomen alueella ja toimipisteemme löydät Helsingistä ja Seinäjoelta.

Meillä on yli 40 vuoden kokemus vaativista ohjelmisto- ja toiminnanohjausjärjestelmäprojekteista. Asiantuntijamme auttavat sinua suunnittelemaan ja rakentamaan liiketoimintaasi ja digitaalisia palveluita tukevia palvelukeskeisiä integraatioratkaisuja. Autamme sinua ERP-integraatioissa kaikissa vaiheissa ensimmäisistä kartoituksista ja tiekartoista arkkitehtuurien suunnitteluun, integraatioiden toteutukseen ja integraatiopalvelukeskuksen operointiin sekä tukeen ja ylläpitoon saakka.

Yhteistyössä strategisesti valittujen kumppaneiden kanssa tarjoamme ratkaisut, jotka vahvistavat asiakkaidemme kilpailukykyä nyt ja tulevaisuudessa.

Missiomme on olla joustava asiantuntijayritys ja luotettava kumppani, joka suunnittelee, toimittaa, toteuttaa ja tukee IT-pohjaisia liiketoimintaratkaisuja helpottamaan asiakkaidemme arkea. 

Vahva ja monipuolinen yhteistyöverkosto

Asiakkaidemme kokemuksia

Pro-Väri Oy
”Valitsimme Visma Business toiminnanohjausjärjestelmän sen monipuolisuuden takia. Järjestelmä yhdistää perinteisen ja pilvipalvelun ja tarjoaa meille mahdollisuuden toimia ajasta ja paikasta riippumatta. Tämä vähentää tarvetta luoda erillisiä dokumentteja, kun tiedot saa suoraan järjestelmästä, milloin ja missä vain. Meille tärkeää oli myös prosessien helppo hallinta ja tehokkuus erp:n käyttöönoton jälkeen. Tässä säästyi merkittävästi aikaa.

Raportointi, kirjanpito sekä dokumenttien kierrätys ovat meille keskeisiä järjestelmän toiminnallisuuksia ja Visma Business tarjoaa erinomaiset työkalut näihin. Arvostamme myös sitä, että järjestelmän takana oleva kansainvälinen Visma kehittää ja vie ratkaisua suunnitelmallisesti eteenpäin ja tarjoaa selkeää arvoa yhdistämällä toimintaa tukevia palveluja / ohjelmistoja.

VBPS:n asiantuntijat tarjoavat syvää asiantuntemusta ja kokemusta Visma Business järjestelmän käyttöönotossa, kehittämisessä ja ylläpidossa. Etenkin odottamattomien ongelmien ratkaisu tuntuu heille olevan helppo ja arkipäiväinen asia.”

Anssi Litsilä, toimitusjohtaja, Pro-Väri Oy
Ilmapallokeskus Balloon Center Oy
"Hyvä, että Visma Business osaaminen on nyt keskitetty yhdelle toimijalle. VBPS:n asiakaspalveluhenkisyys ja asiantuntijuus, sekä aito halu ajatella win-win -mallilla asiakkaan kannalta, on hienoa."

Petri Nieminen, toimitusjohtaja, Ilmapallokeskus Balloon Center Oy